Energi-
massage

Energimassagen är en massage som ger avslappning. Den stimulerar blodcirkulation och genomblödningen i musklerna. Energimassage balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter. Immunförsvaret stimuleras, blodtrycket påverkas gynsamt och Lymfsystemet aktiveras.

Energimassage

Hur går det till?

Under din Energimassage sitter du, i en specialbyggd stol i en avslappnad ställning. Massören arbetar på rygg, nacke, armar, händer, huvud och höfter. Energimassagen utförs sittande med kläder på och utförs enligt en speciell sekvens, en KATA, som följer akupunktursystemet, vilket gör att massagen alltid genomförs likadant och i samma ordningsföljd. Man använder sig av Amma-teknik, vilket omfattar flera olika metoder. Man trycker, stryker, strechar och hamrar. Många av de punkter som behandlas är samma akupunkturpunkter som akupunktören sätter nålar i för att frigöra stagnerad energi. Punkterna finns längs energikanaler och meridianer.

Spänd i nacken

Energimassage mår alla bra av. Speciellt välgörande är den för dig med spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar också Ditt kroppsmedvetande.

Energi till personalen

Regelbunden Energimassage på arbetsplatsen ger personalen mer energi.Värk kan reduceras och man känner sig både gladare och piggare. Att erbjuda personalen energimassage har många bra effekter. Kan bokas i 20, 30 eller 45 minuter och passar perfekt in på arbetsplatsen.

Ursprung

Energimassagen kommer ursprungligen från Kina men togs över till Japan under 1500-talet, där den är en vanligt använd metod för att uppnå och även upprätthålla hälsa.

Energimassage + Kraniosakralmassage
= SANT!

Du kan blanda Energimassage & Kraniosakralmassage, för bästa effekt. Vi börjar med 30 minuter på behandlingsbänken där vi jobbar längs med ryggrad, höft och nacke. När kroppen blivit lagom avslappnad, fortsätter vi med massagestolen och gör 30 minuter klassisk Energimassage.  Boka in dig på en valfri 60 minuters behandling bara!