om mig

vem är jag?

Female Therapist

Jag använder mig av ett holistiskt synsätt i mina behandlingar, där olika komplementärabehandlingar kombineras för ge ett så bra resultat som möjligt.
Som f.d idrottare är hälsotänk en självklarhet och det faktum att jag som individ kan påverka mitt eget välbefinnande till stor del, är en härlig och positiv tanke - tycker jag. Jag är mycket fascinerad av vad enbra kost, superfoods och kinesiska örter kan göra för hälsan. Och så klart, CBD😊
Jag har spelat professionell golf och arbetat som PGA-tränare. Jag är utbildad redovisningsekonom och har hunnit arbeta både på myndigheter samt i privat sektor. Jag är utbildad kinesiolog men har även utbildat mig inom Biomagnetism, Örtterapi, Lymfmassage, Energimassage och Kraniosakralterapi. Dessutom påtar jag inom Energimedicin. För vi består ju trots allt av energi. Och jag är en varm förespråkare för Bemer© och återförsäljare av denna produkt. Senast i raden är en utbildning till Holden Qi Gong instruktör. Är du intresserad av att delta i Qi Gong kurs så drar det igång höstterminen 2024. Hör av dig om du är intresserad!

Eftersom jag inte bara arbetar med kinesiologi har jag ändrat mitt namn till Linköping Qi. Under de senaste åren har det naturligt blivit att jag arbetar mycket med den fysiska kroppen (problem som trötthet, energilöshet, ländryggsproblematik, stel nacke, rygg & bröstrygg, whiplash, trötthet, hjärndimma, stela käkar) samt med flödet i kroppen. Vi har inte bara blodflöde, utan även lymfflöde, cerebrospinalvätske flöde och energi flödet i meridianerna. Det har blivit mer kraniosakralterapi än ren kinesiologi. Självklart blandar jag fortfarande tekniker när det så behövs, men jag har slutat med näringsbiten och känner att det finns andra jag kan rekommendera i de fall man vill testa sitt näringsbehov.

Vill man veta mer om hampaolja & CBD - ja, då är jag rätt person att fråga.


Sedan ganska unga år har jag sökt hjälp för nedsatt immunförsvar, magproblem samt andra hälsoproblem utan att hitta rätt. På rekommendation besökte jag till slut en kinesiolog… och resten är historia. Jag fick hjälp med min krånglande mage direkt. Jag fortsatte fascinerat att gå tillbaka och en långdragen Borrelia infektion uppdagades. Efter ett Sushi-mål i Norrköping fick jag parasitrelaterade magproblem som var rent ut sagt horribla och återigen fick jag hjälp via kinesiologi. Trots att ha blivit diagnosticerad med IBS anser jag mig idag helt frisk. Vilket stärkt mig i min tro att om kroppen får rätt förutsättningar, kan man läka kroppen.

Idag är jag stolt över att jag, mitt i livet, med tre små barn, hus och jobb, vågade kliva av jobb och faktiskt utbilda mig till något nytt (igen) och därefter starta eget företag. Jag lever mitt jobb och blir bara mer och mer fascinerad över HUR MYCKET vi faktiskt kan göra för vår egen hälsa. Förebyggande eller när vi stött på problem. Kost är så klart viktigt, rörelse likaså, men ibland tror jag att vi glömmer de psykiska aspekterna – hur vi faktiskt har det i livet. Trivs vi inte där vi befinner oss mentalt påverkar det vår hälsa mer djupgående än man kan tänka sig.

Jag är en öppen person och det speglar nog det mesta jag gör. Det mest fascinerande med denna egenskap är att man hittar så mycket intressant när man söker. Det finns så många vägar för ett långt och hälsosamt liv.  Kinesiologin är min väg. Och det är så härligt att promenera på den vägen för det finns så många småstigar att upptäcka, hela tiden.   


YOU MATTER
Until you multiply yourself
times the speed of light squared.
Then YOU ENERGY!