Kinesiologi

Läran om rörelser

Kinesiologi är en blandning av modern västerländsk rörelselära och traditionell österländsk läkekonst.  Man blandar modern kunskap om kroppen med urgammal kunskap om människans energisystem men även med  gammal akupunkturkunskap. Kinesiologi är en del av alternativmedicin. Med alternativ medicin menas en behandling som är alternativ till en konventionell behandling.

Mineral,
vitaminercellsalter
Skadliga
mikroorganismer
Neurotransmittor
Chakrabalansering
Energibehandling
Matintoleranser
Bemer-behandling
Mental &
emotionellbalansering
Organbalansering
PH balansering
Kropp
Allergier
Muskelbalansering

Kroppsbalansering

Strukturell behandling: Massage av smärtpunkter i muskler, triggerpunktsbehandlingar, massagetekniker för muskelspolar, senorgan och senfästen, impulseringar (mjuk kot-justering), bäckenjusteringar, käkledsbehandlingar, rörelse- och koordinationsövningar, stretching och styrketräning.

Massage eller pulsering och stimulering av akupunkturpunkter med fingrarna, akupunkturnålar eller akupressurpenna, öronakupressur, meridianmassage, healing/chakrabalansering och 8Chi (En chakrabehandling med hjälp av akupunktursystemet).

Behov av mineraler och vitaminer, mineralsalter, Superfoods, näringspreparat och örter.

Behandling av punkter på huden som påverkar det autonoma, sympatiska och parasympatiska nervsystemet. Detta sker i form av akupressur och andra energibehandlingar som påverkar  energin, såsom organplexus, lymfpunktsbehandling samt andnings- och avslappningsövningar.